Nëse jeni duke kërkuar për një partner të besueshëm që mund t'ju furnizojë me kabllo dhe përçues në të gjitha gjatësitë, pajisje kabllore dhe materiale elektrike nga prodhues të njohur, atëherë jeni në vendin e duhur!

DELTA ELECTRO është një specialist i njohur dhe i njohur në shitjen me shumicë të kabllove, pajisjeve kabllore dhe materialeve elektrike.

SHITJA ME SHUMICË E TË GJITHA KABLLOVE DHE TELAVE, GJITHMONË CILËSISË KRYESORE DHE DORGIMI MË SHPEJTË

DELTA ELECTRO

Ju ofron të gjitha llojet e kabllove nga prodhues të njohur të huaj dhe vendas, të cilat plotësojnë të gjitha standardet e përcaktuara dhe certifikatat e cilësisë.

DELTA ELECTRO

Ju ofron të gjitha llojet e kabllove nga prodhues të njohur të huaj dhe vendas, të cilat plotësojnë të gjitha standardet e përcaktuara dhe certifikatat e cilësisë.

Produkte të certifikuara

Dokumentacioni teknik

Kontrolle dhe inspektime të vazhdueshme

Dorëzimi ynë

Ne kemi një inventar të madh të të gjitha llojeve të kabllove dhe materialeve elektrike

Ne jemi ndër kompanitë lider në Maqedoni të specializuara në këtë aktivitet, veçanërisht në fushën e tregtisë me kabllo. Ne gjithashtu kemi shumë klientë në rajonin e gjerë, që do të thotë se eksportojmë edhe prodhues vendas në tregjet ndërkombëtare.

Kompania jonë mban një stok prej mbi 2000 artikujsh me vlerë mbi 2 milionë euro në çdo moment, që do të thotë se kemi shumë lloje të kabllove prej bakri dhe alumini të tensionit të ulët dhe të mesëm.

Partnerët

Аdresë

rr. Boris Trajkovski 113,
Skopje, North Macedonia

Email

info@deltaelektro.mk