Ако барате доверлив партнер кој може да ве снабдува со кабли и проводници во секакви должини, кабелска опрема и електроматеријали од свестки реномирани производители тогаш сте на вистинското место!

ДЕЛТА ЕЛЕКТРО е препознатлив и реномиран специјалист за големопродажба на кабли, кабелска опрема и електроматеријали.

ПРОДАЖБА НА ГОЛЕМО НА СЕКАКВИ КАБЛИ И ЖИЦИ, СЕКОГАШ СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ И СО НАЈБРЗА ИСПОРАКА

ДЕЛТА ЕЛЕКТРО

Ви ги нуди сите видови на кабли од реномирани странски и домашни производители, кои ги задоволуваат сите пропишани нормативи и сертификати за квалитет

ДЕЛТА ЕЛЕКТРО

Ви нуди голем избор на Електро материјали од реномирани странски и домашни производители, кои ги задоволуваат сите пропишани нормативи и сертификати за квалитет

Сертифицирани продукти

Техничка документација

Постојани контроли и инспекции

Наша достава

Располагаме со голем лагер од сите типови кабли и електроматеријали

Ние сме меѓу водечките компании во Македонија специјализирани во оваа дејност особено во делот на трговијата со кабли. Исто така, имаме и доста клиенти во поширокиот регион, што значи исто така правиме извоз на домашните производители на меѓународните пазари.

Нашата компанија во секој момент чува залиха од над 2000 артикли со вредност од над 2 милиона евра, а тоа значи располагаме со многу типови на бакарни и алуминиумски кабли од низок и среден напон.

Партнери

Адреса

ул. Борис Трајковски 113,
Скопје, Северна Македонија

Емеил

info@deltaelektro.mk