НАШИОТ ТИМ

ПРОФЕСИОНАЛЕН ТИМ, ОДЛИЧНА УСЛУГА

Доколку сакате брза и ефикасна услуга, контактирјате го нашиот тим кој се состои од посветени професионалци кои знаат што барате, што ви е потребно и што е важно за вас и вашите порачки. Ова ќе ви заштеди многу време и напор.

Стручните консултантски услуги обезбедени од нашите ескперти за проджба кои имаат долгогодишно искуство, се основа на нашето работење и предност во однос на другите компании. Ние ги решаваме вашите проблеми. Ние сме партнер на кого можете да се потпрете, и на кого можете да му верувате, и ќе направиме се за да ве подржиме.

Нашите главни канцелрии и главниот магацин се наоѓаат во Скопје. Располагаме со наши превозни средства и вршиме брзи испораки до самите клиенти, без разлика на тоа каде се наоѓаат.

Горан Димитриев

Комерцијален директор

Дејан Недељковиќ

Менаџер за продажба за секторот градежништво

Телефон

Горан Конески

Менаџер за продажба за секторот индустрија

Телефон

Виктор Велкоски

Менаџер за продажба за секторот
трговија

Телефон